Ana-Maria Dabija

Servicii

Expertiza tehnica

Din anul 2007 am efectuat numeroase expertize tehnice (ca expert tehnic atestat de Ministerul Transporturilor, Construcțiilor și Turismului) care au stat la baza unor proiecte de conservare, restaurare, reabilitare sau modernizare a clădirilor analizate.
Mai mult

Consultanță
în domeniul tehnologiei arhitecturale

Consultanță nu înseamnă verificare. Înseamnă sfaturi. Înseamnă un proiect specific la care arhitectul simte nevoia să nu ia decizii singur, că nu e sigur și atunci apelează la un consultant.
Mai mult

Formare profesională continuă

Vă propun o serie de prelegeri interdisciplinare, pe domeniul abordării și conceperii subansamblurilor arhitecturale realizate în parteneriat cu profesioniști recunoscuți din domeniul tehnic (ingineri de diferite specialități, geologi) precum și cu contribuția specialiștilor din piața muncii (producători de materiale și sisteme în construcții, constructori etc)
Mai mult

Verificator de proiecte

Încerc să fiu ceea ce cred că trebuie să fie un verificator de proiecte: capul limpede, care vede ceea ce arhitectului, adâncit în proiect, i-a scăpat. Și care girează, prin ștampilă și semnătură, corectitudinea tehnică a proiectului.
Mai mult
Ana-Maria Dabija
© 2024 Copyright
Ana-Maria Dabija - Birou Individual de Arhitectură.
Consultanță in arhitectură si construcții
Toate drepturile rezervate
crossmenuchevron-downarrow-right