Ana-Maria Dabija

Despre Satul Banului

Errare Humanum Est sau despre greșeli în proiectare - execuție – exploatare și consecințele acestora. Ultimul workshop organizat de mine în UAUIM. A început ca un curs opțional. Acum peste 20 de ani. La un moment dat, în urmă cu vreo 6-7 ani a fost scos din curriculum. Dar cum studenții de la actualul curs opțional mi-au spus  la sfârșitul semestrului ”Doamnă! Dacă organizați ceva... contați pe noi!”... asta am făcut. Am scuturat cursul de praf, mi-am adunat prietenii (Dabija & Friends, știți deja) din țară și de la facultăți din străinătate (pe care i-am cunoscut în cadru oficial și am rămas prieteni pe viață) și am pornit la drum. Da drum frumos, prin Județul Prahova, avându-l drept ghid și gazdă pe același Răzvan Dobre – Glamour Floors cu care am pus la cale Caru’ cu daruri.

Vizite la monumente istorice, cursuri, un concurs de arhitectură cu premii (pentru care studenții au lucrat!), o degustare de vinuri, soare, ploaie, râsete, foc de tabără, pisici, căței, un cal, toate în decorul fascinant al istoriei cantacuzine și brâncovene, povestit cu drag și știință de Răzvan și de oamenii locului. Totul în patru zile uluitoare.

Unde? La Satul Banului

Când? 12-26 iulie

Ce și cine? Avem programul, mai jos dar... 29 de studenți, 5 cadre didactice din România, Italia, Grecia, un geolog, 4 arhitecți, specialiști de la firme recunocute de produse pentru construcții și finisaj.

Vezi si alte workshop-uri

Ana-Maria Dabija
© 2024 Copyright
Ana-Maria Dabija - Birou Individual de Arhitectură.
Consultanță in arhitectură si construcții
Toate drepturile rezervate
map-markerclockcrossmenuchevron-downarrow-right